Pagina's

dinsdag 29 september 2020

Maak het Magisch


Hoi allemaal,

Vandaag mag ik weer eens een creatie hier op het Noor & Zo blog laten zien. Ik ben weer heerlijk aan de slag geweest met schitterende materialen en geprobeerd om er een toffe kerstcreatie van te maken.De basis van de creatie is een stencil van Dutch Doobadoo. Dit stencil heb ik zelf nog wat veranderd en uitgebreid. Binnenin heb ik er een aantal kleine pagina's er bij in gemaakt. Ik houd er van om nog iets extra's met een stencil te doen, dan waar deze origineel voor bedacht is. Dit geeft je creatie een uniek karakter!De basis heb ik uit wit cardstock gehaald en het onwijs gave designpapier is van Noor! Design, "Warm & Cozy".Wat een prachtige warme rode en blauwe tinten in combinatie met wit, wauw!!  

 

     
Binnen in de kaart heb ik dus zelf nog een aantal kleine pagina's gemaakt en daarop verschillende pockets met daarin leuke kaartjes verwerkt. Ook heb ik er een klein sierlijk envelopje op verwerkt, wat ik heb gestanst uit een van de nieuwere stansmallen van Studio Light.

 

       
          
      Het envelopje kun je erg leuk gaan vullen met bijvoorbeeld een kaartje met persoonlijke wens erop, geld, enz kunt stoppen voor de ontvanger.     

De verschillende pockets in de kaart heb ik onder andere gemaakt met de ontzettend mooie en handige "stitched borders" van Bella Lulu. 


Met deze stansmallenset kun je heel gemakkelijk een schitterende rand aan een creatie, pocket, bladzijde of wat maar ook maken!Verder heb ik nog een heel aantal leuke stansen van Noor! Design en Joy! Crafts gebruikt. 


En natuurlijk het onwijs toffe knipvel van Bella Lulu "Cozy Gnomes".

Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze vrolijk gekleurde kerstcreatie.

Bedankt weer voor het bezoekje aan mijn blog en de spontane reacties steeds weer op mijn posts.
Liefs Gerlinde

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

                      


                       


                      


              

2 opmerkingen: