Pagina's

woensdag 7 juli 2021

Miauw

Goedemorgen lieve bloglezers,

Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie gemaakt met wat oudere materialen van Marianne Design. Ze zijn zo leuk dus zonde om ze in de kast te laten liggen.


Voor de basis van mijn kaart heb ik gebruik gemaakt van het Craft stencil bag by Marleen (PS8056). Een ontzettend leuke tas die je voor verschillende thema's kunt gebruiken. Vandaag heb ik er een handwerk tas van gemaakt. Het designpapier dat ik heb gebruikt is het Essentials Paperpad Pastel (SL-ES-PP05). Een heel fijn papierblok met allemaal pastelkleurtjes en ook nog eens dubbelzijdig bedrukt.
 
SL-ES-PP05  Paper Pad Double sided Unicolor Pastels  Essentials

De leuke poesjes die zich in de tas hebben verstopt is een Collectables mal van Marianne Design (COL1454). Ze zijn zo leuk en zoals je ziet kun je ze weer op heel veel verschillende manieren opbouwen.

COL1454 Marianne Design Collectables Eline‘s kitten


Het leuke garen en de breinaalden komen uit een craftables set (LR0689) die je natuurlijk perfect kunt combineren met de leuke poesjes. Uit de collectables set Eline's craft (COL1445) heb ik nog de grote schaar en de kaartjes gebruikt waar ik teksten op heb gestempeld.


De teksten komen uit de leuke stempelset Eline's animals (EC0188) die weer ontzettend geschikt is om te combineren met alle dieren uit de collectables serie. De andere teksten komen uit de stempelset Creatieve groetjes (CS1071).
 
 EC0188 Art Stamps Eline‘s Animals


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer,

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 
 
 CS1071 Clear Stamp Creatieve groetjes
 
 EC0188 Art Stamps Eline‘s Animals
 
 COL1445 Collectables Eline's craft
 
 LR0689 Creatables Wol mand

 COL1454 Marianne Design Collectables Eline‘s kitten
 SL-ES-PP05  Paper Pad Double sided Unicolor Pastels  Essentials

PS8056 Craft Stencil Tas

1 opmerking:

  1. Geweldige kaart Anouk. De tas is super en met de poesjes helemaal super! Zag 'm gisteren ook al met Tikkie! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen