Pagina's

woensdag 25 augustus 2021

Veel Liefs

Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie een verjaardagskaart laten zien die ik onlangs maakte voor de beste vriendin van onze dochter. 


De jarige is dol op de ijsjes van de plaatselijke ijssalon, dus ik besloot om daar wat mee te gaan doen.



De basis is een witte cardstock kaart van 15 x 20 cm. Op dit witte cardstock maakte ik 2 matlagen van designpapier. Het designpapier dat ik heb gebruikt komt van Noor! Design, "To the beach". Deze onwijs toffe papierset bevat vrolijke zomerse kleurtjes in hele toffe designs.




Op de basis met matlagen verwerkte ik een grote ijsco, die ik maakte met een stencil van Dutch Doobadoo. De bolletjes ijs maakte ik in de kleurtjes die ook in het designpapier zitten, om zo een mooi matchend geheel te houden. Op deze papieren bolletjes ijs verwerkte ik 2 muntjes voor een bolletje ijs bij de plaatselijke ijssalon. Tussen de verschillende bolletjes ijs verwerkte ik foamtape om wat meer diepte te creëren.




Over het hoorntje verwerkte ik een onwijs gave tekststempel van Carlijn Design. Bij deze stempelset is ook een stansmallenset verkrijgbaar, zodat je de gestempelde tekst mooi uit kunt stansen en er eventueel mooie matlaagjes onder kunt doen. Ook zitten er naast de grote teksten, kleine tekstjes in deze set, waarvan ik er 2 op het ijshoorntje verwerkte.


Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze creatie.

Veel liefs


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: