Pagina's

vrijdag 31 december 2021

Planner

Hallo Allemaal,

Hoe leuk is het om je projecten te combineren met een journal. Er is nu een heel tof model van Studio Light op slim line formaat. De komende tijd zal ik regelmatig een post maken met voorbeelden. om de beginnen met deze leuke set.


Je kan je journal gebruiken om je technieken of kaarten te bewaren of om er een soort jaarboek van te maken. Maar wat ook erg leuk is om het te gebruiken als een fotoboek met scraps op slimline formaat. 


Kortom je kan er alle kanten mee op.


Hier heb ik met de stansen leuke randen gemaakt en een pocket waar je bv een leuk fotovel of een kaart in kan bewaren.


Het enige verschil met een kaart is dat er gaatjes in zitten zodat je het leuk kan bewaren. Dus lijkt het je iets begin er gewoon mee Je kan met deze stansen ook heel leuk kaarten maken.


Hopelijk kan ik jullie overtuigen hoe leuk het is om dit project te gaan beginnen en ik zou zeggen neem 2022. als uitgangspunt zodat je aan het eind van dat jaar een leuke (knutsel) herinnering hebt.

groetjes, 


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten