Pagina's

dinsdag 18 januari 2022

25 Jaar Getrouwd

 Lieve blogvrienden,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een kaartje heb kunnen maken/posten. Maar nu is het dan toch eindelijk weer zo ver. Ik heb dit keer een simpel mixed media kaartje gemaakt ter ere van een 25-jarig huwelijks jubileum. Als je tussendoor op de foto's van de gebruikte artikelen klikt, wordt je automatisch doorgelinkt naar de plaats op de website waar je het betreffende artikel kunt vinden.

Dit is hem geworden:


De basis van deze kaart heb ik gemaakt met de Carlijn design Slimline kaart 6 "champagne". Alles heb ik op wit aardstock gemaakt en op kleur gebracht met diverse inktjes.
 CDSN-0111 Snijmallen Slimline kaart 6 Champagne

De lieve gnoompjes die daar verliefd bij elkaar staan komen van het Bella Lulu knipvel "just married" . De kleuren die ik in de rest van kaart heb gebruikt, heb ik van het plaatje overgenomen

3000/0103 Bella Lulu Knipvel Just Married


De fantastische Outline  cijfers van Carlijn design (CDSN-0056) kunnen ook prima op kleur gemaakt worden met inkt zodat ze heel goed bij de rest van kaart passen. Achter de cijfers heb ik een stukje hempcord van Vaessen creative geplakt (3908-002) dit was ecru maar heb ik op kleur gemaakt met inkt. Zo heb je altijd bijpassend hempcord.

CDSN-0056 Snijmallen Outline Cijfers3908-002 Hemp cord assortiment 4x10m Ecru


De achtergrond heb ik gemaakt met verschillende maak arts van Dutch Dorado. Hierbij heb ik verschillende technieken toegepast. Zo heb ik gebruik gemaakt van Dutch Doobadoo structuurpasta, clear gesso, direct inkt over een masker. Toen ik verschillende achtergrondjes had gemaakt, heb ik ze in repen van 1,5 cm breed gesneden en in visgraatpatroon opgeplakt. Om het geheel af te maken heb ik hier en daar wat druppels glossy accents aangebracht. Hieronder een aantal maks die ik hiervoor heb gebruikt.

470.784.066 Mask Art Slimline  470.784.067 Mask Art Slimline  470.715.605 Dutch Doobadoo Mask Art Snow  GAC27898 Ranger Glossy Accents mini

Hoop dat jullie hem leuk vonden
Tot de volgende keer

Creatieve groetjes,
1 opmerking: