Pagina's

zondag 23 januari 2022

Heppie Bursdeej

Dag allemaal,

Afgelopen was er een superleuke Live in de Noor & Zo facebookgroep onder leiding van Karin Stokker. Zij legt daarin uit hoe je een pilarenkaart maakt met een label. Omdat deze kaart heel duidelijk uit verschillende lagen bestaat, had ik het idee om het designpapier Little Chef ervoor te gebruiken in combinatie met het Bella Lullu knipvel Sweet Cupcake en er soort van verjaardagstaart van te maken.


Het designpapier Little Chef bevat een patroon, waarop we een heerlijk druipende chocolade"glazuur" zien. Dus die komt uiteraard bovenaan op de top van de taart. Daarna een laagje roze fondant en gekleurde sprinkeltjes. De drie smalle sierrandjes zijn van Carlijn Design. De grotere, helemaal onderaan, is een prachtige border van Jenine's Mindful Art uitgebracht onder het merk Studiolight. Hierachter is een reepje mica geplakt ter ondersteuning en na een tweede keer de rand uitgestanst te hebben in het bruin, zijn deze stukjes teruggelegd in de roze uitvoering.


De gnoompjes zijn dus lekker aan bakken geweest, ze gebruiken hun eigen meel, de garde en pollepel in de aanslag, beschermende ovenwanten aan en gààn! Er zijn twee voorproevers, hahaha, eentje heeft een koffietaartje te pakken gekregen.!


En het een andere lekkerbekje, die heeft de hoofdprijs, een heerlijk cupcake met een glossy chocolade aardbei en er ligt ook nog een warm gevuld croissantje met van die lekkere glazuur klaar! Bovenop de taart de leeftijd in koekjes, gedoopt in chocolade met sprinkeltjes, deze hebben ook een glossy effect gekregen.


Als we het label eruit halen, komt er een regen van gekleurde hagelslagjes op je af! Nog wat glazuur druppelt van de kaart, hihihi. Gemaakt met een parelpen. En de lettertekens HOERA, weer in een mooi gelatinelaagje.


De vrolijke tekst op het rondje komt uit het knipvel Sweet Cupcake en is gemat op één van de cirkelstansen van Carlijn Design. Een supervet diversiteit aan mallen met stiksteekjes, schulprandjes, of alleen ringen. Met nog vele extra's aan knoopjes, een rozetje en bubbels.


Hebben jullie nu trek gekregen in taart? Jammer, we zullen moeten wachten tot maart, hihihi. Dan is pas het feestje. Maar dit is toch een super combinatie om iemand echt jarig te laten voelen, vinden jullie ook niet?

Willen jullie ook deze pilarenkaart maken, dan kun je {HIER} het filmpje terugkijken.

Bedankt voor jullie bezoek en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)



 

1 opmerking:

  1. Super leuk deze uitvoering van dit geweldige model kaart. Ik had 'm met het cactusknipvel gemaakt. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen