Pagina's

donderdag 21 januari 2021

Geniet

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien die ik maakte met een patroon van een online workshop van Noor & Zo. Het is een onwijs leuk patroon om een portemoneekaart mee te maken.


In de webshop van Noor & Zo is deze online workshop verkrijgbaar als een enkele workshop, maar deze workshop is ook verkrijgbaar bij een maandabonnement op de All-Inclusive facebookgroep. In deze besloten facebookgroep staan ontzettend veel toffe patronen met duidelijke filminstructies erbij. En iedere week komen  er 2 nieuwe toffe video's bij!

 


Klik HIER  om alleen deze workshop van deze bloghop te bestellen.
Klik  HIER  voor meer informatie over het all-inclusive-abonnement.



De basis van de kaart heb ik gemaakte uit wit cardstock en het schitterende designpapier wat ik gebruikt heb, komt van Noor! Design, "Spring Arrival". Deze papierset heeft heerlijke vrolijke lichte geel, groene en bruinige voorjaarskleurtjes en hele toffe dessins. Bij deze papierset is ook een bijpassend labelset verkrijgbaar met daarin leuke labels, bingokaartjes, postcards en kleine minikaartjes. 



Voor de mooie rand aan de portemonneekaart gebruikte ik de gave "Stitched Borders" van Bella Lulu.



Voorop de portemonneekaart gebruikte ik een heel aantal uitknipplaatjes, die bij in de labelset van "Spring Arrival" zitten. 



Verder gebruikte ik 2 verschillende stempelsets. Deze gebruik ik zoveel, dat ik ze gewoon standaard op mijn bureau heb liggen!

         

Als je de kaart opendoet, ziet het er zoals de naam al zegt, echt uit als een portemonnee. Ik heb er 2 vakjes in gemaakt, maar in het harmonicagedeelte kunnen er naar wens meer worden gemaakt.



Ik verwerkte er een postcard in en een kaartje waarop ik een stempel uit een nieuwere stempelset van Joy! Crafts verwerkte, knipplaatjes uit de labelset en een leuk taartrondje die ik maakte met een stans van Joy! Crafts.



Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze creatie.
Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog!



Lieve groetjes,

Gerlinde


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: