Pagina's

zaterdag 16 januari 2021

Kadootje

Hallo Allemaal,

Ik had een kindercadeautje in te pakken, 2 doosjes duplo en wilde dit op een originele manier doen. Nou als je bij Noor & Zo shopt dan is dat helemaal niet moeilijk.


De 2 doosjes zijn ingepakt in het papier wat ik van die papieren boodschappen tasjes heb gepakt. Die kun je namelijk handig open knippen en als pakpapier gebruiken.


De 2 doosjes zijn op elkaar geplakt en nog een jute touw voor de stevigheid eromheen gebonden. Daarna met witte gesso en een mask met structuurpasta bewerkt zodat het een winters effect gaf.


De Build Up aap van Dutch Doobadoo slingert aan de berkenboomtakken en heeft de sneeuwballen in zijn hand, klaar om te gooien. Hoe grappig dat je de build ups allerlei dingen kan laten doen.


Nog wat blad en een bloem en royaal met de gesso en een kwastje er overheen voor het extra winters effect.


In deze close up zie nog even hoe mooi de structuurpasta uitkomt op het bruine papier.


Het kleine sentimentje, ik hou daar erg van in de leuke kleine mal van de Scr@p serie maakt het helemaal af. Dit is mijn inspiratiecadeautje voor deze keer. Bedankt voor het bezoek aan ons blog en graag tot volgende week.

groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 


 
 








2 opmerkingen: