Pagina's

maandag 4 april 2016

Friends


 Hallo lezers,

Vandaag voor een goede vriendin een voorjaarskaart met het mooie budding spring designpapier en met lekker veel bloemen erop. 


Voor degene die deze kaart ook eens wil maken staat aan het eind van deze post een tutorial inlc.foto's. De stempelset met de mooie grote letters van Noor vind ik mooi in combinatie met de kleinere tekst.

6410/0311 Cherry Blossom Tree    6410/0308 Stempelset Sayings 

Het plaatje heb ik van internet geplukt en ingekleurd met Sennelier, de stam van de boom verlengd met de boomstam uit het one of a kind set.


Ook de bloemetjes uit deze set zijn gebruikt in combinatie met de bloemenrand en vintage flourishes bloem.  Geweldig dat je alles zo leuk kan combineren.

6002/0503 One of a Kind Tuinset  6002/0476  Cutting & Embossing Bloemenrand


TUTORIAL
cart stock 2 x 30 bij 15 cm

Vouw kaart 1 doormidden en maak een raam zoals op de foto. 3 cm van de kant. Het vierkant wat je uitsnijd is 9 bij 9 cm.


Vouw ook kaart 2 doormidden en de ene helft nogmaals, je hebt nu een berg en dallijn vouw.


Aan de andere kant snijd je twee repen van 3 cm breed  tot 7,5 cm in.


Eigenlijk heb je dan de basis al zoals je op onderstaande foto ziet.


Voordat je de twee reepjes vastplakt en de helft van de andere kant plak je designpapier op de stukken let op  niet over de vouwlijnen plakken je kaart wordt dan veel te stug.

Op onderstaande foto zie je waar het designpapier geplakt is. 


Je kunt de delen nu al plakken, maar wil je stempelen doe dat dan eerst nog.Nu is alles geplakt en kun je je kaart gaan versieren.


Tot de volgende keer!

Groetjes Corry

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


5 opmerkingen: