Pagina's

maandag 25 april 2016

Van Harte Beterschap

 Hallo Lezers,

Vandaag een kaartje waarin diverse stempeltechnieken zijn verwerkt. Op 2 april heb ik een stempeltechniek workshop gevolgt bij Noor en Zo bij joyce, daarna zat mijn hoofd weer vol met ideeën. Op onderstaande kaart is een van de technieken gebruikt met mijn eigen twist eraan gegeven. Het is een van mijn favoriete modellen geworden, Een easelkaart.
 

Ik ben begonnen met  de mooie swirlstempel deze bewerkt zoals in de stempeltechniek workshop geleerd, in 4 stukken gesneden en gemat op een vierkant van de vierkante crealiesmal vierkant met stiklijntjes. Deze is ook gewoon bij Noor en zo te koop ik gebruik hem heel vaak. nr 115634/0022 in de webshop.


Ik heb geprobeerd om de mooie glinstering van de perfect pearls mist op de foto te pakken te krijgen.


De mooie blauwe mal past perfect bij de stempel omdat het dezelfde swirls zijn. In het midden de stempel met hartslag uit de love serie. Het zustertje is ingekleurd met de brushmarkers van Winsor en Newton, hierbij heb ik de punt op punt techniek toegepast.
    

Mijn kaart is niet compleet, als er geen bloementoef op zit. Het roosje is het nieuwe rolop roosje van Noor Design. Ik hoop dat jullie ook deze week weer lekker gaan freubelen en mijn tip voor deze week volg een workshop bij Noor en Zo het is gezellig, geeft inspiratie en je leert een hoop.

6410/0301 Background Flourishes

Tot volgende week


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: