Pagina's

dinsdag 19 april 2016

Winsor & Newton brushmarkers

Jullie hebben al wel gezien dat de Noor! & Zo meisjes helemaal in de ban zijn van de Winsor & Newton Brushmarkers. Deze fijne markers hebben een brushpunt waar door je nog makkelijker de kleuren kunt laten overlopen. Ook wel blenden genoemt. Dit kan door middel van het gebruik van een "Blender" marker of door opvolgende kleuren.


Joyce komt aanstaande vrijdag 22 april een demo geven met deze markers en natuurlijk mag je ze dan ook even zelf proberen. Dan kun je ervaren hoe fijn ze kleuren. Ze zal laten zien hoe je op veschillende manieren er mee kunt kleuren. En zorgt dat er voldoende afdrukjes liggen zodat je ook aan de slag kan! 


Natuurlijk hebben we er ook al een leuke workshop mee gepland. Namelijk bij de Workshopdag "A La Carte" geeft ze samen met Brenda een workshop hier mee. Je gaat dit schattige meisje bij haar inkleuren en bij Brenda maak je dan er een projectje bij. Hier onder lees je all informatie over deze dag.

Vrijdag 29 april - Grote  a la Carte Workshopdag

En via de onderstaande link kun je jezelff opgeven voor deze TE gekke dag!

Afbeeldingsresultaat voor noorenzo reserveer hier

Wie weet zie ik je op 22 april OF 29 april. Dat zou super leuk zijn!

Allemaal een hele fijne dag gewenst!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)Geen opmerkingen:

Een reactie posten