Pagina's

donderdag 6 augustus 2020

Straal, Vier en Feest

Hallo allemaal,

De hele maand augustus heb ik de eer om gastdesigner te mogen zijn hierop het Noor & Zo blog. Ik vind het zo onwijs gaaf en ben er erg blij mee om voor dit blog kaarten te mogen maken om jullie mee te kunnen inspireren! Vandaag dan ook mijn eerste creatie als gastdesigner.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Gerlinde Grevelink, 41 jaar en woon in het oosten van het land. 2 jaar geleden ben ik besmet geraakt met het “kaarten-maak-virus”. Ik moest op zoek naar een bezigheid, voor tijdens de voor mij verplichte rustmomenten op een dag. Lezen en tv-kijken is niet echt mijn ding.
Sindskort is er een heel erg gaaf stansmallen-set van Bella Lulu verkrijgbaar de "Stitched Borders". Deze veelzijdige set bevat 4 stansmallen waarmee je je creatie kunt voorzien van een mooie sierlijke rand.


Ik ben aan het werk gegaan met deze set in combinatie met het onwijs leuke designpapier van Bella Lulu,"Anemoon".
3004/0002 Bella Lulu Designpapier Anemoon
Voor de basis heb ik een wit vel cardstock gebruikt, sneed dit uit op 26 x 12,4 cm en rilde dit op 15 cm. Voor beide uiteinden heb ik de "Stitched Borders" gebruikt en voor de maatlaag van het designpapier een maatje kleiner.
Aan de binnenkant van de kaart heb ik een pocket gemaakt en zowel bij de pocket als bij de kleine labels heb ik de "Stitched Borders" ook weer gebruikt.

Omdat het designpapier van zichzelf al onwijs gave printjes heeft, hoef je niet eens zo heel veel meer extra's op de kaart te verwerken.
 Bij het designpapier zitten ook 2 vellen met hele leuke plaatjes en labels, die perfect matchen met het designpapier. Hiervan verwerkte ik er een heel aantal van op de creatie. Verder heb ik nog o.a. gebruik gemaakt van een Bella Lulu-stempel, de gave "taartrondjes"-stansmal van Noor! Design en nog een aantal andere producten die in de winkel verkrijgbaar zijn.
3002/0110 Bella Lulu Clear Stamp Buttons
Om de kaart te sluiten heb ik van witte strook cardstock een banderol gemaakt. Het cardstock bewerkte ik ook weer met de "Stitched Borders" en ook het designpapier waarvan ik een matlaag maakte. Over het designpapier plakte ik een wit kanten lint. In het midden van de banderol verwerkte ik weer een taartrondje en een grote bloementoef van de knipplaatjes die bij het designpapierset zitten.
Dit was mijn eerste post voor het Noor & Zo blog. Ik hoop dat ik er nog velen zal mogen maken! Zo ontzettend leuk om zoveel mensen te kunnen inspireren!

Creatieve groetjes,
Gerlinde Grevelink



9 opmerkingen: