Pagina's

vrijdag 23 april 2021

Stoere Bink

Hoi lieve allemaal,

Vandaag wil ik jullie weer eens een maritieme creatie laten zien. Als basis heb ik de slimline-stans van Marianne Design genomen.



Deze haalde ik uit gekleurd cardstock en de matlagen uit designpapier. Het designpapier dat ik heb gebruikt is van Noor! Design, "Seashore". Deze set heeft prachtige rood, bruin en beige kleurtjes en hele toffe designs.



Op de creatie verwerkte ik een grote stans met pockets van Studio Light, waarin ik 2 leuke labels maakte. Van deze labels maakte ik een ticketvorm door de hoeken te ponsen met een pons van Vaessen Creative. Aan de onder- en bovenkant liet ik van achter de pocket stukjes uitgestanst visnet komen. 


Op de pocket verwerkte ik wat zeewier wat ik voor het stoerdere effect uit kraft cardstock stanste en wat zeemeeuwen van Noor! Design. Ook maakte ik gebruik van de onwijs toffe figuurtjes van het Bella Lulu knipvel "Ahoy".



Onderaan de creatie verwerkte ik het supertoffe vuurtorentje van Noor! Design en een beetje natuurlijk materiaal met echte kleine schelpjes. Als laatste verwerkte ik bovenaan de creatie een tekst uit het Bella Lulu-knipvel.



Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze creatie.

Veel liefs

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: