Pagina's

dinsdag 29 juni 2021

Berichtje uit je Fruitschaal

Hallo lieve bloglezers,

Vandaag staat er een berichtje uit je fruitschaal op het blog want er is niks fijner dan een kaartje krijgen als je ziek bent. Ik pak regelmatig wat oudere mallen van Marianne Design erbij want die blijven gewoon leuk om te gebruiken.

 
Voor de basis van mijn kaart heb ik gebruik gemaakt van het craft stencil Fruitbasket van Marleen by Marianne Design. Het craft stencil doe ik altijd twee keer uitknippen, 1 keer gewoon en 1 keer in spiegelbeeld. Op het achterste stencil maak ik dan een rillijn op ongeveer 4 cm van de bovenkant. Ik doe dan alleen lijm boven de rillijn en daar plak ik het voorste stencil op vast zodat de kaart kan blijven staan. Het designpapier dat ik heb gebruikt is Beautifall (6011/0567) een oudere papierset van Noor!Design.

PS8038 Maskingstencil - Fruit basket

Het leuke fruit is een Collectables set van by Marleen (COL1469).In deze set zitten 6 verschillende soorten fruit waar je het mandje mee kunt vullen maar die je ook los op een kaart kunt gebruiken. Ik heb het fruit uit gekleurd cardstock uit gestanst en met inkt de accenten gekleurd op het fruit.

COL1469 Collectables Fruit by Marleen

 
Er is ook een passende stempelset verkrijgbaar bij het fruit en deze leuke set is ook van By Marleen en heet Fris en fruitig (CS1030). In deze set zitten allemaal teksten passend bij het fruit uit de Collectables set voor een beterschapkaartje maar ook welkom klein oogappeltje of goed gedaan, een nieuwe ba(na)an! Ik heb twee teksten gebruikt die bij het fruitmandje passen.
 
 CS1030 Clearstamp Marleen's Fris & Fruitig 
 
Met een witte uniball signo pen heb ik nog wat accenten aangebracht op de kaart. Het mandje kun je natuurlijk ook met iets anders vullen zoals bloemen of paaseieren. Een stukje Hemp Cord aan het handvat maakt de kaart af.
 

 
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes, 
 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 
 
 PS8038 Maskingstencil - Fruit basket
 
 COL1469 Collectables Fruit by Marleen
 
 CS1030 Clearstamp Marleen's Fris & Fruitig
 
 3908-010 Hemp cord assortiment 4x10m basic 
 ME-000-707 Memento Ink Pad Bamboo Leaves
 ME-000-100 Memento Ink Pad Dandelion
 
 

 

3 opmerkingen: