Pagina's

dinsdag 15 juni 2021

Hup Holland Hup

 Goedemorgen allemaal,

11 juni is het Europees kampioenschap voetbal begonnen en natuurlijk juichen wij voor oranje. Daarom staat vandaag het oranje voetbalshirt op het blog. 

 De basis van mijn kaart is het Craft stencil Team shirt (PS8087) van Marianne Design. Het leuke van dit stencil is dat je het kunt maken in de kleuren van je favoriete club. Het shirt van Oranje heeft natuurlijk maar 1 kleur met alleen een zwarte boord dus de basis is snel kaar.


PS8087 Craft Stencil Team shirt

  In het Craft stencil zitten ook alle cijfers dus je kunt ook het nummer van je favoriete speler op het shirt maken of de leeftijd van de jarige. De leuke beker komt uit een collectables set van Marianne Design (COL1336). In deze set zitten ook heel veel leuke teksten waarvan ik de stempel Champion heb gebruikt op de voorkant van het shirt. 

 COL1336 Collectables Champion

 De voetbalschoenen (LR0713) heb ik uit oranje cardstock uit gestanst en met zwarte versafine inkt de accenten aangezet en nog gemat op zwart cardstock. De voetbal die ik heb gebruikt zit in de creatables set van Marianne Design (LR0659).

 LR0713 Creatables Soccer shoe 

Op de achterkant van het shirt heb ik ook het spelersnummer en de naam gemaakt van 1 van de spelers van Oranje. Hiervoor heb ik het alfabet van Marianne Design gebruikt (COL1397) De tekst winner komt ook uit de stempelset waar de leuke beker in zit.

 

De zwarte leeuw en de sponsor van het shirt heb ik uitgeprint en op het shirt verwerkt. Zo lijkt het natuurlijk echt op een oranje shirt. Heel leuk om aan een voetbalfan te geven voor het Europees kampioenschap.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,

 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)   
 
 COL1397 Marianne D Collectables Charming alfabet

LR0713 Creatables Soccer shoe
 PS8087 Craft Stencil Team shirt

COL1336 Collectables Champion

LR0659 Creatables Sports 

 132015/7082 VersaFine Stempelkussen Onyx black

1 opmerking: