Pagina's

dinsdag 15 juni 2021

GOAL!!!

Hoi lieve allemaal,


Ook vandaag wil ik jullie weer een voetbal-creatie laten zien, die ik mocht maken voor de winkel Noor & Zo. De oranjekoorts is zo'n leuk en vrolijk thema om mee aan de slag te gaan, je kunt er zoveel kanten mee op!


De basis is een dubbele kaart van zwart cardstock. Het designpapier dat ik heb gebruikt voor deze creatie komt uit de crafty kit "Kick it" van Dutch Doobadoo. In deze crafty kit zit naast het stencil ook heel tof designpapier, een stickervel en een vel met uitdrukplaatjes. Alles matcht supertof bij elkaar en er kunnen heel wat toffe creaties mee gemaakt worden.


Ik maakte eerst een matlaag van oranje cardstock zowel op de voorkant als aan de binnenkant. Daarna nog een 2e matlaag van een tof printje uit bovengenoemde crafty kit. Tussen het zwarte en oranje cardstock verwerkte ik aan de voor- en achterkant een oranje lint om de creatie mee te sluiten.

Op de voorkant verwerkte ik een vierkant van oranje cardstock en designpapier van een groen voetbalveld, ook uit de crafty kit. Dit designpapier bewerkte ik aan de boven- en onderkant met een stoere randpons van Vaessen Creative. Ik bevestigde het vierkant, met aan 3 zijden met een smal strookje tape, vast op de basiskaart. Hierbij liet  ik de rechterkant open en maakte hier een pocket van.
Voor in deze pocket maakte ik een leuk label waarop een wens of een groet voor de ontvanger geschreven kan worden. Op dit label stempelde ik een toffe stempel uit een nieuwe set van Marianne Design.De voorkant pimpte ik nog wat verder op met wat toffe plaatjes en een tekst uit 1 van de nieuwste Bella Lulu-knipvellen.Aan de binnenkant van de creatie verwerkte ik dezelfde matlagen als op de voorzijde. Ook verwerkte ik een tof Dutch Doobadoo-stencil met de tekst GOAL. Deze tekst bouwde ik op uit dezelfde kleuren cardstock en matlagen als op de rest van de creatie. De tekst knipte ik in 2, voor aan beide zijden 2 letters. Als de kaart open gevouwen wordt, vormen beide zijden van de kaart samen het woord GOAL!!


Als laatste verwerkte ik aan de onderkant een grasrandje en pimpte de binnenkant nog verder wat op met uitgestanste voetballen en knipplaatjes van Bella Lulu.Ik hoop dat ik jullie weer wat heb kunnen inspireren met deze creatie.

Veel liefs

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking: