Pagina's

dinsdag 8 juni 2021

Een Vrolijke Opkikker

Goedemorgen allemaal,

Opkikkertjes kunnen we nooit genoeg hebben dus vandaag staat er weer een vrolijke opkikker op het blog. Met de Big Tag van Marianne Design kun je heel gemakkelijk een leuke kaart maken.

 
De basis van de kaart is de Big Tag (CR1551) van Marianne Design. In deze set zit een grote en een kleinere tag die je ook weer samen kunt gebruiken. Ik heb de grote tag twee keer uit gestanst en alleen aan de bovenkant aan elkaar gemaakt door middel van een rillijn op de achterkant. Bij deze kaart heb ik aan de zijkant een pocket gemaakt en daarin zit de kleinere tag. Er zitten ook losse ringetjes in de set die je weer kunt gebruiken in plaats van de reinforcer pons. Een extra ringetje om de gaatjes waar je lint doorheen gaat staat heel erg leuk en maakt je kaart helemaal af.
CR1551 Big tag

Het designpapier dat ik heb gebruikt komt uit het papierblok Springtime (PK9174) van Marianne Design. In dit papierblok zitten allemaal pasteltinten met verschillende printjes. Het fijne van de papierblokken vind ik dat aan de achterkant altijd een effen print zit dus ideaal om de kikkertjes (CR1514) mee te maken.

 CR1514 Craftables - Kikkers

De waterlelies komen ook uit een craftables set van Marianne Design (CR1515). Er zitten verschillende maten in de set die je weer leuk met elkaar kunt combineren. De kikkers kun je weer op verschillende manieren opbouwen en dat is altijd zo leuk van deze mallen. Ik heb op deze kaart 4 verschillende kikkers gemaakt.
 
De teksten komen allemaal van de stempelset opkikkers (CS1065) van Marianne Design. Deze stempelset gebruik ik heel veel omdat er behalve teksten met opkikkers ook beterschap opzit maar ook ik denk aan je en sterkte. Als laatste nog een lintje en hempord door de tag en wat waterdruppels maken met de Glossy accents en je opkikker is klaar.
 

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  

 CS1065 Clear Stamp Opkikkers

 CR1515 Craftables - Waterlilies

 CR1514 Craftables - Kikkers

PK9174  Paper pad Springtime
CR1551 Big tag 

 GAC27898 Ranger Glossy Accents mini

1 opmerking: