Pagina's

zondag 27 juni 2021

Holland

 Hoi lieve allemaal,

Inmiddels kleuren er steeds meer huizen, winkels en cafe's oranje, want het EK-voetbal staat voor de deur! Over een paar dagen gaat het toernooi voor onze Nederlandse mannen van start, benieuwd hoever we het gaan schoppen dit keer!

In de winkel van Noor & Zo is ook de "Oranjekoorts" uitgebroken. Er is een plek gemaakt waarop tal van toffe voorbeelden staan, die door het designteam zijn gemaakt. Ook liggen hier de spulletjes bij die door het designteam zijn gebruikt en waar de toffe voetbalcreaties mee gemaakt kunnen worden. Ook ik heb een aantal creaties gemaakt die in de winkel staan en vandaag wil ik jullie er alvast 1 hiervan laten zien. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken, 1 of 2 keer per week is er een LIVE vanuit de winkel. Tijdens deze LIVE laat Jolanda Bergmans de voorbeelden van het team zien, maar ook allerlei nieuwe artikelen. Onwijs leuk om te bekijken deze LIVE's!!


Ik heb voor deze creatie 3 verschillende Dutch Doobadoo-stencils gebruikt en deze verwerkt tot 1 geheel. De onderste is een soort van schild, die ik in de kleuren van de Nederlandse vlag maakte. 


Bovenaan een vlaggenlijn met de tekst "HOLLAND" erop en niet te vergeten de Nederlandse leeuw.


Op dit "schild" verwerkte ik het Dutch Doobadoo-stencil van de voetbal die ik uit de kleuren zwart en wit maakte. Op de witte gedeeltes maakte ik met een zwarte fineliner stiksteekjes. 


Tussen het schild en de voetbal maakte ik een pocket, waarin ik 2 labels verwerkte die ik maakte met een Vaessen Creative labelpons. Ook deze labels maakte ik in de kleuren van de Nederlandse vlag.
Op beide labels verwerkte ik een toffe stempel van Marianne Design. 


Om de "eyelet"-openingen verwerkte ik reïnforcers die ik uitstanste met een stansmal uit de Elizabeth Craft Design-serie. Dit is een onwijs toffe stansset, met reïnforcers in allerlei verschillende vormen.


Als laatste verwerkte ik het Dutch Doobadoo-stencil van de voetbalschoen. 


Deze wilde ik zoveel mogelijk op een echte schoen laten lijken. 


Ik maakte de basis hiervan uit zwart cardstock en ook de meeste onderdelen komen uit zwart cardstock. 


Maar om deze stukken zwart cardstock er toch uit te laten springen, emboste ik het deel voor de hak en het deel bij de tenen met een designfolder met stippen. Het middengedeelte van de schoen gaf ik een streperig karakter door deze op een schorebord om de 0,5cm te rillen. Een aantal gouden accenten en een stukje hempcord als veter maakten de voetbalschoen af.

Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren met deze creatie.

Veel liefs

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Prachtig Gerlinde en leuk op deze zondag dat het Nederlands Elftal voor de 8e finaleplaats gaat. Duimen dat het gaat lukken. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen