Pagina's

zondag 16 mei 2021

Challenge Mei

Het is weer een nieuwe maand dus er is ook weer een nieuwe Sketch Challenge. 


De challenge van deze maand, mei, is met het Bella Lulu knipvel "Little Bunny". Je kunt dit knipvel shoppen door op onderstaande afbeelding te klikken. 


Het is de bedoeling dat je creatie wordt gemaakt aan de hand van onderstaande sketch:


Ik heb een dubbele, staande kaart gemaakt van 12,5 cm breed en 18,2 cm hoog. Lekker veel ruimte om op te werken dus. Ik heb hierop een matlaag aangebracht van 12,1 cm breed en 17,8 cm hoog en daarop gewerkt met een stuk designpapier van 11,7 cm breed en 17,4 cm hoog. Aan de rechterkant heb ik nog een strook contrasterend designpapier geplakt van 5 cm breed en 17,4 cm hoog.  Ik heb het designpapier van Joy!Crafts, "Love Story" genomen. 


Ik probeer de laatste tijd steeds vaker mixed media in mijn creaties te verwerken. In dit kaartje heb ik dit gedaan met witte structuurpasta van Dutch Doobadoo en de Mask stencil van Dutch Doobadoo "Soap Bubbles". 


Ik heb de Nesting Dies van Bella Lulu gebruikt om de kleine cirkels uit te stansen. De grote cirkels waarop de bunny geplakt is, heb ik uitgestanst met behulp van de Slimline mal van Marianne Design, CR1538.


Ten slotte heb ik mijn creaties verder afgewerkt met de witte Molotow marker en met een stickervel van Dutch Doobadoo "Clocks". 


Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt  naar het desbetreffende product in de webshop)

  



   









 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten