Pagina's

zaterdag 26 december 2015

Merry Christmas

Hallo allemaal,

Een winters kaartje, ook al hebben we dan nog geen winter gezien  dit najaar! :)
De basis voor deze kaart heb ik gemaakt met een nieuwe Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo die vanaf 05 januari in de winkels zal liggen.

Natuurlijk kun je de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo bij ons al als pre-order bestellen:


Leg de mal op de achterzijde van je cardstock, trek over met potlood en knip uit. Doe dit in verschillende formaten in verschillende kleuren en plak dit alles op elkaar.


Het stempelafdrukje is van Mo Manning en is ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. Doodle rondom je stempelafdrukje nog een randje met een zwarte Copic marker. Bovenin de kaart komt ook Santa nog voorbij met zijn rendieren.


De leuke sterren die je op de kaart ziet komen uit een Dutch Cardboard Art vel van Dutch Doobadoo. Ik heb ze wat aangezet met witte gesso en er stipjes op gemaakt met een witte Molotow marker. Onder het designpapier zit de ijspegelrand geplakt.


Het label met de kerstgroet komt uit een Dutch Label Art vel.


In de rechterbovenhoek van de kaart heb ik deze grote blauwe mal gebruikt van Noor! Design. Steek deze achter je designpapier, zo is hij netjes weggewerkt.

 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking:

  1. Een prachtige kerstkaart Jolanda, nog een fijne 2e kerstdag!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen